Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Index link in iFrame

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

I am trying to add a link to the index and want to use the iframe feature - it doesn't seem to work? Open in a new window works ok, but iframe just pulls up a blank screen when the link is clicked.

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Show us...

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

craigatkinson.co.uk/

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Which page specifically...

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

craigatkinson.co.uk/index.php/photographs/daily-photograph/ - set up using index link / use iframe

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I don't see that it's enabled on that page at all.

You have far too much text in your meta description - it might even be killing some javascript too.

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

I just added that this second, will remove. It should be enabled, just re-enabled to make sure, just doesn't seem to have any effect.

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

Here's a screen shot of what I see, just to make sure it's done correctly craigatkinson.co.uk/files/gimgs/…

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Why can't you simply link me to the page that has the iframed place on it? This is all I'm asking for...

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

I did that, craigatkinson.co.uk/index.php/photographs/daily-photograph/. I assumed the 'use iframe' option would automatically place the iframe on the page using the link I entered. Should I be placing the iframe code myself? If so what is the 'use iframe' function for?

sthakur
PHILIPPINES
2 year(s) ago
Permalink Post

have the same problem on my end.
trying to link to tumblr and have it open in the iframe instead of a new window

for reference : sonnythakur.com/…

sthakur
PHILIPPINES
2 year(s) ago
Permalink Post

tested it out now and it works only if you open in new window
iframe doesn't seem to be working on my end too

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

yes Tumblr is mine too - maybe that's the problem?

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Hold on for the moment...I'll look at this in a bit...

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I see the problem - I'll have a fix for everybody in 30 mins...

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Here is the quick fix - I'll release an update tomorrow dealing with some early issues.

Download this files and replace at:

/ndxzstudio/module/exhibits/index.php

And then, create a new index link and see how it goes - it will work.

;)

7
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

Awesome.
This probably sounds counterintuitive, but is it possible to have an index link "hidden from index"? I'm looking to have a link in a div outside of the index that links to an exhibit with an iframed page.

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

Thanks Vaska. It does work, just need to make the iframe fit the exhibit area now.

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

We could probably add that...but not today. ;)

caferoyalbooks
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

infact Firefox works fine, Chrome makes a tiny iframe in the top left.
craigatkinson.co.uk/index.php/photographs/daily-photograph/

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Hurray for new browsers that don't work with ultra simple Jquery! My goodness...

Thanks for pointing it out.

sthakur
PHILIPPINES
2 year(s) ago
Permalink Post

Mine still wont work for some reason
I've replaced the index.php file already and logged in and out of ndxzstudio and all

maybe cause my exhibit link is from the root ie. yoursite.com/blog instead of yoursite.com/blog/blog? does this have anything to do with it?

sthakur
PHILIPPINES
2 year(s) ago
Permalink Post

refreshed a couple times and now it works.
this always happens to me and i end up sounding like an idiot

7
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

Is it still possible to manually call the iframe for now? I tried with

  1. <iframe src="website.com"></…
7
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

ha did something wrong there. So yeah that code works, although it doesn't size the iframe.

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Yeah, I looked at what you input there and I can't figure out what you did. Did you stutter as you pushed the button? ;)

7
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

I blame multitasking, I should stop holding a paintbrush whilst typing I think ;) I'll try again,

  1. <iframe src="website"></iframe>
brookeberger
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Still having some trouble embedding my blog using Iframe. I created an index link that calls my tumblr blog. When clicked, nothing appears.

I downloaded the file linked above a couple of posts called "exhibits.index.php" and uploaded it to the /ndxzstudio/module/exhibits/index.php. Am i supposed to rename the "exhibits.index.php" file to "index.php". Replacing the old "index.php" file. ? When I do this, i get errors when trying to log in/out ndxzstudio.

I currently have the original index.php file and just have the file "exhibits.index.php" in that folder.

It wasn't working either way. Seems simple, I must just be missing something??!! Heylp :) :) Thanks!

Here's the page because-co.com/index.php/project/tumblr/

MrMucho
DENMARK
2 year(s) ago
Permalink Post

Hello brookeberger

It seems you solved the blog problem :-)

Care to share the solution or how you "cracked" the case ?

Thanks

ianazariah
CANADA
2 year(s) ago
Permalink Post

my Iframe still seems to be displaying as a small cube in the corner for my "blog portion"

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Closing this thread because it's done. It's getting confusing now...

Showing 1 - 31 of 31 posts in Forum » Customize » Index link in iFrame
 

This thread has been closed, thank you.