Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Admin link gone in control panel

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Hey, love the new version, didn't have much trouble upgrading last night, but when I woke up this morning to check the stats and if any bugs occurred, the admin link in ndxzstudio is missing and whenever I manually add ?a=system I get a to many redirects error. It was working perfectly fine last night, tried logging out and logging back in and didn't get anywhere. I don't know what to do, help!

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Hmmm...how can that be? What is your site?

BollekinnTwoPin
NORWAY
6 year(s) ago
Permalink Post

Same here.. :S Just installed it, the only thing I did was updating some info under users tab when I was inside the admin panel.. And now like krispayne is saying, I get the redirects error if I try to access ?a=system ..

BollekinnTwoPin
NORWAY
6 year(s) ago
Permalink Post

driks.org/indexhibit/

BollekinnTwoPin
NORWAY
6 year(s) ago
Permalink Post

Actually, I can get into a=system&q=preferences ..

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Ah shit, I know what's happening here...argh...

I'll move it to the top of the list - put out an update in this thread shortly.

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Hey, sorry I didn't list it in the original post, krispayne.com

Thanks for looking into it, everything else is so great. Just gonna have to find out a way to get my fullscreen background back!

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Fixed. Download this file and replace /ndxzstudio/module/system/index.php.

Login to your site, then visit this url and it will clear things up...

http://www.yoursite.com/ndxzstudio/?a=system&q=users&x=edit&id=1

;)

thorthratt
UNITED KINGDOM
6 year(s) ago
Permalink Post

worst.... now nothing works

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

That's very descriptive. Please read the forum guidelines, thanks.

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Just uploaded the new index.php for module/system and the admin link is still missing. Nothing else looks out of place though, but Admin is definitely not there.

-kris.

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

What do you mean by admin link here?

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

In the top right menu, Admin is missing. The link that takes you to plugins, section settings, etc.

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Hmmm...are you sure followed the directions for the file I put out. Visit the page again (as I explained) - I think it will work.

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Just re-uploaded the index.php into module/system does it need any special permissions? I have it set to 755.

I'll try a reinstall of the entire new files tonight, unless of course there's some other thing that has been messed up. I already have my theme saved off, so it won't take long.

;-)

krispayne
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Vaska,

That file did fix it, I just didn't follow your link precisely, I thought you just were asking me to go to "krispayne.com/ndxzstudio" not the page referenced in the link.

Sorry for my fumble :-(

Admin is back. Keep up the good work!

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Yes!

matthiaswyler
SWITZERLAND
6 year(s) ago
Permalink Post

Hi Vaska and krispayne,

I replaced the index.php file in the /ndxzstudio/module/system/ folder. but still no Admin Link in the top right. Could it be something else? thanks a lot for your help.

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Did you visit the url as I mentioned? Visit it, refresh the page and I bet the Admin link reappears.

matthiaswyler
SWITZERLAND
6 year(s) ago
Permalink Post

Yes i did, still nothing. I get a to many redirects error, if i visit this site:
pilko.nl/ndxzstudio/?a=system&q=theme
thank you for your help!

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

I see the problem - it cut off the url - try again. This what you want...

/ndxzstudio/?a=system&q=users&x=edit&id=1

matthiaswyler
SWITZERLAND
6 year(s) ago
Permalink Post

Yes!

matthiaswyler
SWITZERLAND
6 year(s) ago
Permalink Post

but what was the problem? and thank you again, without the admin section its difficult to work...

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

The problem, easily explained, was a bug.

dAMP
SPAIN
5 year(s) ago
Permalink Post

In case it helps with the bug, I just had the same problem after a password recovery. I fixed following the explained here though.

Xav1
FRANCE
5 year(s) ago
Permalink Post

I'm trying to install indexhibit on a new webhosting and I've got the same problem , I get ERROR 503 Service Unavailable when I visit the admin link ..and yes it cut off the url : I get only /ndxzstudio/?a=system "&q=theme" is missing .. If I manually add it , it works ! (I 've repalced the file and replace /ndxzstudio/module/system/index.php as you said) what can I do ?

Xav1
FRANCE
5 year(s) ago
Permalink Post

Ok I've found this correct answer in the forum : "Ok, I have heard back from my hosting and the Error 503 is resolved via "commenting the line mentioning "ob_start('ob_gzhandler'); in the index.php"

but Vaska : Is indexhibit still working well without that line ?

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Yes, it will work just fine. It's on my list of things to review in upcoming releases - maybe it will need to be removed but very few people have had problems with it.

Showing 1 - 28 of 28 posts in Forum » Troubleshooting » Admin link gone in control panel
 

This thread has been closed, thank you.