Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Upgrade, strange problem

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

pam
FRANCE
6 year(s) ago
Permalink Post

Hello everyone,
Thanks for the sweet upgrade, I can't wait to have it working.
I did all you said in order to upgrade, everything went fine...
but...
when I go to pamelahute.com
No more website, just the jpg I made for the Post-Nav Text.
I read some posts in the forum, but I can't figure it out...
Please, please help me !
:)
Pam.

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

I believe you are having this problem...

indexhibit.org/forum/thread/15212/

Update that file and let us know how it goes.

pam
FRANCE
6 year(s) ago
Permalink Post

Yes Vaska, sorry, skipped that one.
Looks much better. Still problemes with the news plugins I use to have,
and the photos.

Any upgrade for the news plugins?

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

I don't quite understand your image problem - what's going on?

pam
FRANCE
6 year(s) ago
Permalink Post

I figured it out, thanks !

I still have this news problem, there's no upgrade for the plug-in yet, right?

Also, I activated the stats plugin, but can't figure out how to see the stats...

sorry for the foolish questions vaska, i'm trying hard....but.... !

:)

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Plugins have a different syntax now, simply change it from:

  1. <plug:... => <plugin:...

Apparently there might be an issue with statistics...I'm looking into it.

Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

Ok here is the fix.

Download, unzip, move the files...

/ndxzsite/js/statistics.js
/ndxzsite/plugin/plugin.jxs_statistics.php

Be sure to do a shift + browser refresh on the front of your website to update the javascript.

pam
FRANCE
6 year(s) ago
Permalink Post

did you try the simple news plugin???

doesn't seem to be working anymore...or am i doing it all wrong?
Vaska A
UNITED STATES
6 year(s) ago
Permalink Post

No, I haven't tried it - I don't have time at this moment. Post a new thread about it...

;)

pam
FRANCE
6 year(s) ago
Permalink Post

Ok.

Showing 1 - 10 of 10 posts in Forum » Upgrade » Upgrade, strange problem
 

This thread has been closed, thank you.