Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Edit Image not working, goes to blank screen

 

Indexhibit version: Legacy
Thread is not resolved.

SSanders
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Hello.
Thanks in advance for the time and any help you can offer.

When I click edit under an image, it redirects to a blank screen.
But the click seems to trigger many operations/processes, for instance:
The bottom left corner of my browser says "waiting for dspatking"
playart.org, googleads, transferring data from x.domdex, pixel.rubiconproject

Here is my site:
scottsandersdesigner.com

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Sounds like your site was hacked - those are not Indexhibit messages...

SSanders
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Thanks for your quick response!
Do you have any recommendations on how to "un-hack" ? I need to make changes before Friday.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Look in all the index.php files around your file structures and delete out the 'script' code at the beginning of them. It might only be one file...it could be many (hence the need for checking all of them).

I can see the code at the top of your login page - bring it up and view the source the code.

Afterwards, since I'm guessing you haven't done this, back-up your files (ndxz-studio) so should it happen again you can simply reupload your system files to deal with it.

SSanders
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Thanks!
I think I have a backup of all the files.
Should I worry about this happening again? Is there way to avoid this in the future?
I appreciate it.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Which version of Indexhibit are you using?

SSanders
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Old version.
Will this happen with CMS 2?

 

This thread has been closed, thank you.