Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

sections missing in studio after upgrade

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

sisterbride
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

updated old website to v2,
but my section pages are not showing up in studio
as well as any of the text or photos on my website (background photographs are up though)

any suggestions?
thanks.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Edited: Redacted...change of info...

sisterbride
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

hey vaska thanks for speedy response,
i just now figured it out
(clicking the indexhibit icon on the top left)
sorry i’ll be more thorough next time.

i am still having trouble though,
my sections are all there published in studio
but their content is not showing up on my website

is there something i missed in my ftp?

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Ah, good. Visit each exhibit via the studio (click the 'edit' link) and it will regenerate the images for each exhibit.

sisterbride
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

i clicked edit on all exhibits, but their content is still not displaying on my website.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

What is your site?

You visted them "via the studio"? Not your website...

sisterbride
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

yes, i visited via the studio,
talentswimsuitgown.com
as you can see the old default menu and old
background photos are showing up
but not the content within each page.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Send me the info and I'll login and take a look.

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Your site is just fine, but you have it organized in a really weird way with all of those links. You need to update those links. I find images when I goto the right url:

talentswimsuitgown.com/index.php/brooklyn3/

It could be a simple as removing the ? from all the url's you have inserted. Indexhibit 2 does not need that anymore.

sisterbride
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

ah okay, yes.
all work without the ?
thank you greatly for your help,
i am very excited to get v2 going.

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

I'm sorry I called your organization "really weird". It's just, a little weird. Haha...

I'm really happy it all worked without too much effort.

;)

Showing 1 - 11 of 11 posts in Forum » Upgrade » sections missing in studio after upgrade
 

This thread has been closed, thank you.