Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Upgraded to 2.0, now errors on website

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

bothboths
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post


I followed the instructions to upgrade to 2.0.
I believe I completed all the instructions on the page: indexhibit.org/tutorials/upgrade/upgrade-to-version-two/

Should my website be functional after that, or do I need to "update themes and exhibit formats, as explained on page:
indexhibit.org/tutorials/upgrade/updating-templates-and-exhibit-formats/

I am currently getting error messages like:
"Warning: getimagesize(/home/content/b/o/t/bothboths/html/files/gimgs/th-6_6_nightskyexpand.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/b/o/t/bothboths/html/ndxzsite/plugin/format.visual_index.php on line 489"

I do not understand the instructions on the "updating themes" page.
For example, the first thing:
"Variables should be changed from:
-> Updating templates and exhibit formats"
In what file/place do I make this change?

Thank you for the help.
Site: thomasboth.com

bothboths
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Perhaps I should just start over with a new install, as my current site was not that customized.
. . . Unless someone has an easy answer to the above.

arsondpi
GREECE
5 year(s) ago
Permalink Post

Well try switching to a different format to begin with.
The Visual Index format that comes with version 2, is now multifunctional and covers lots of ways to display things...

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Did you delete your files folder when you upgraded?

Otherwise, if your site was not so customized and you are up for starting over it's not a bad call.

bothboths
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

I have now backed-up files, deleted from server, and installed CMS2.
Working. Thanks.

Showing 1 - 5 of 5 posts in Forum » Upgrade » Upgraded to 2.0, now errors on website
 

This thread has been closed, thank you.