Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Pre Nav Image as Link

 

Indexhibit version: Legacy
Thread is not resolved.

withmitdesign
UNITED STATES
9 year(s) ago
Permalink Post

Hello All,

How would I right a prenav image as a link. Is there a way to do this in the Settings box? I currently have:

(img src='http://www.withmitdesign.us/files/logo2.png)

How would I make this a link? Do I have to do it in the CSS file? I'd love any help I can get. Thanks!

-MP

withmitdesign
UNITED STATES
9 year(s) ago
Permalink Post

Oh! Also, if you have any suggestions for tidying up the code or layout, I'm all ears. Thanks!

-MP

bradthrashin
UNITED STATES
9 year(s) ago
Permalink Post

you can do it in the pre-nav by adding something like this:

bradthrashin
UNITED STATES
9 year(s) ago
Permalink Post
  1. <a href="address you want link to go to"><img src='your image source link' width='your images width' height='your images height' /></a></li>
withmitdesign
UNITED STATES
9 year(s) ago
Permalink Post

Bravo Bradthrashin! Thanks very much.

How does the layout look? Ok? Minimal?

-MP

Grid_Obsession
NEW ZEALAND
9 year(s) ago
Permalink Post

I have no idea why but I am having the biggest trouble determining what my image source link is... I look at where the file is located in my file manager and copy and paste the link but my image turns up with a question mark. Obviously, I haven't got the right link. I'm super green with all this. Can someone help explain in a non-tech way? :P

blitz
LUXEMBOURG
8 year(s) ago
Permalink Post

Hello,
i have a problem...
i'm following the thread and ...

This is the answer of the server :

Forbidden
You don't have permission to access /v40/ndxz-studio/ on this server.
Apache Server at blitz.lu Port 80

Anyone can help me

PS : sorry for my english

lemathieu A
FRANCE
8 year(s) ago
Permalink Post

folder permissions to 777 ?

autosavevault
UNITED STATES
8 year(s) ago
Permalink Post

hi everyone im working with pre nav images as well... thanks for the code above, but where do I store the source image? i can upload it on my page but I dont think this is the correct way. do i add it to my web hosting file directory? and if so, where? thanks.

autosavevault
UNITED STATES
8 year(s) ago
Permalink Post

...also how do I include many of these pre nav images on one page? - this is the main indexhibit page. the goal is to have many images on the main page, and you can click on the image and it will take you to other parts of my website. thanks.

cruz
PORTUGAL
8 year(s) ago
Permalink Post

It's basically the same concept, links, but you'll have to learn a bit more than basic html & css to do that, think positioning, grids etc. It's all out there in the webs.

clazzimoo
UNITED STATES
8 year(s) ago
Permalink Post

Hi,

I've been having a lot of trouble with putting image on the side bar, too. Here's my site

There is supposed to be an image on top of the nav bar. This is the url for the pic (http://ftp.fatcow.com/indexhibit_pictures/cabecera.gif)

indexhibit_pictures is a separate file I created outside of the indexhibit folder.

lemathieu, I never had the chance to change permission to 777 because I never found the place to do so when I click apple+i.

I'm very green at this and right now, I am quite frustated.

Thanks!

rickykappa
ITALY
8 year(s) ago
Permalink Post

no need to create anything outside!
upload your image cabecera.gif to www.lindaportfolio.com/files/ and to call the img type this path in the pre-nav text box:
http://www.lindaportfolio.com/files/cabecera.gif

PaloamBosque
BRAZIL
8 year(s) ago
Permalink Post

Hello,
I was looking for some help with my PreNav logo.
I whote :
on my Settings box, but the logo just appears when I'm at the Home, when I start the navigation it disappears.
The site is: www.marjoriegueller.com
Please, is there somebody to help me?
(sorry for my terrible english, I did my best to explain myself)
Thanks.
Paloma

ntlk
UNITED KINGDOM
8 year(s) ago
Permalink Post

It's because you're calling image like so:
< img src='marjorie.gif' width='160' height='100' />
It's a relative path, so when a page is called from a different folder, and in that folder the image doesn't exist, it dissapears. What you should have is this:
< img src='http://www.marjoriegueller.com/marjorie.gif
' width='160' height='100' />

Of course without the space after the < sign.

PaloamBosque
BRAZIL
8 year(s) ago
Permalink Post

It works!!
Thank you very much!

creative_headd
IRELAND
7 year(s) ago
Permalink Post

hi
i'm having problems getting my logo to appear above my menu, I have followed the steps in other threads...my site http://www.creativeheadd.com/indexhibitv070e-1/

my settings at the moment in style sheet are
    
    .top-section {
        width: 960px;
        padding-top: 0px;
        padding-right: 0px;
        padding-bottom: 0px;
        padding-left: 25px; /* matches padding left in #menu ul */
        font-size: 24px;
        line-height: 24px;
        color: #666666;
        font-family: verdana,sans-serif;
        }
        
i have posted link to logo in pre-nav settings as

if anyone can help would really appreciate it, cant work out what I'm doing wrong, thanks

creative_headd
IRELAND
7 year(s) ago
Permalink Post

just got never mind : )
anyone else has similar problem i entered
a: creativeheaddlogo2.jpg,width: 960px; in style sheet

midge218
UNITED KINGDOM
7 year(s) ago
Permalink Post

ok i typed in this code for my pre nav

and it comes up with Forbidden, no permission to this page after i update it.
even with the error the picture still visible but non clickable, can someone help?

midge218
UNITED KINGDOM
7 year(s) ago
Permalink Post
  1. post the code but it didnt show up
  2. <a href="http://5000ma.co.uk"><img src="http://5000ma.co.uk/ndxz-studio/site/img/5000macropped.jpg" width="150" height="84" /></a></li>
midge218
UNITED KINGDOM
7 year(s) ago
Permalink Post

hi, i am still having problem with pre nav link for the logo
after using many different code i came back to this clean one that people said it works for them, still doesnt work for me

  1. <a href="http://www.5000ma.co.uk/"><img src='http://5000ma.co.uk/ndxz-studio/site/img/5000mabike.png' width='150' height='150' /></a></li>

my website 5000ma

when i change the code in pre nav a 403 Forbidden error came up said
Forbidden
You do not have permission to access this document.
Web Server at 5000ma.co.uk

i have had posted this problems for a while now and noone seems to be able to help

Vaska A
UNITED STATES
7 year(s) ago
Permalink Post

Stop cross posting midge. You have posted enough times about the same thing. Please read the forum rules.

Showing 1 - 22 of 22 posts in Forum » Customize » Pre Nav Image as Link
 

This thread has been closed, thank you.