Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

upload image is not workin

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

anninazolab
GERMANY
2 year(s) ago
Permalink Post

hallo, i installed my indexhibitwebsite on a friends computer (mac book pro 2012), and now i want to edit things on my own computer (mac book pro 2009)and everything works, just not the upload from pictures. when i go an upload/import and add files the file appears (filename,size etc.) but when i press upload, the file is not uploading ,just the windwow where i can choose files opens again (so when i press ok, i have 2 times the same file, but none is uploeaded. the file has no red upload line).
its also not working on a friends computer (also mac os x 10.6.8), but it works on maxs with the newest softwaresystem.
what can i do, without having the new mac software?
thank you

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

Which browser are you using?

Clauds
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I have the same problem as Annina and I am using firefox. Thanks for help

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Indexhibit was written on 10.6 and always worked well on it - I only upgraded my computer to 10.8 at Christmas. Try a different browser and see how it goes...

@clauds: Click at the far right of the upload button and it will work.

lx
GERMANY
2 year(s) ago
Permalink Post

I'm also using Firefox and this far right thing didn't work for me – at least I was not able to find that point. What helps is using the tab key to toggle through fields/buttons and hit return.
Have you been able to figure out what is causing this problem on Firefox?

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

Try a different browser or check if this works for you indexhibit.org/forum/thread/16981/

lx
GERMANY
2 year(s) ago
Permalink Post

Thanks for pointing to that neighbour thread! The css edit provided by garga11 seems to do the trick.

Showing 1 - 7 of 7 posts in Forum » Customize » upload image is not workin
 

This thread has been closed, thank you.