Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Counter issues in slideshow beta

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

SeanBRafferty
AUSTRALIA
1 year(s) ago
Permalink Post

Hi there, I have been looking for answers regarding my counter issues for days re the following problem, as described on a former thread:

"I have installed the slideshow plugin but am having a hard time with the counter. I have 30 photos in my exhibit, but as I press "next", it always shows 1 of 30."

Thread here:
indexhibit.org/forum/thread/18267/

I have exactly the same issue on my site:

seanrafferty.com.au/ndxzstudio/

but cannot, after reloading a couple of times, get the counter to correspond with the image numbers.

tried to insert those urls as links but the link function didn't work

Help kindly appreciated!

Best Answer!
SeanBRafferty
AUSTRALIA
1 year(s) ago
Permalink Post

Erm, ok I just pressed refresh in the yellow edit box at the top right had of the screen and it fixed it. That's all it took... after days of looking at code and scratching my head.

Which is weird considering I have logged in and out of my site several times since installing the plugin.

Relief

Vaska A
UNITED STATES
1 year(s) ago
Permalink Post

Sorry to hear about this. I'm not quite sure what the problem is but I heard this same thing from somebody else.

My guess is that it has something to do with browser cache getting bunched up - why would it do this? Not sure...but when we finalize the format we'll figure it out.

Happy to hear you are marching forward...

Showing 1 - 3 of 3 posts in Forum » Customize » Counter issues in slideshow beta
 

This thread has been closed, thank you.