Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

Plugin: Simple News

 

Indexhibit version: Legacy
Thread is not resolved.

mstiel
UNITED STATES
7 year(s) ago
Permalink Post

Haha, wow...totally for got there was a download section. Thank you. I was just freaking out for no reason.

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

Thanks rickykappa.

I already installed simple news on a another website and it worked fine. I seem to be experiencing a bug here, there is really something going wrong. I'm sure it's me though ! :)

I followed all your steps, and it's all fine. I know about the videos and photos, everything is in the html box as code.

My ACTUALITÉS section is my NEWS section.

When i click on it, on the menu, it works fine and appears perfectly.
here :

http://itinerairebaroque.com/2011/index.php?/actualites/

But the idea is that the main page shows the news, as default. And for the moment, It only shows a video from the news section, but not the text and the rest. I can't understand what is happenning.

http://itinerairebaroque.com/2011/

The only thing I am not sure about is the section id number as it does not appears in my url...

I just can't sort things out... I'm missing something for sure.

Thanks in advance for your help,

Pam.

rickykappa
ITALY
7 year(s) ago
Permalink Post

not sure what you did there, but the section id doesn't normally appear in the url.
to find out the correct section id number you must go to your exhibit settings page, click on the edit news section (or whatever name you gave to your news section) and watch the url in your browser: the section id will magically appear there
;-)

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

Thanks ricky,
I've got the section id there, and it's the right value I entered.
So something else must be wrong.
Do you understand where my problem is?
Pam.

rickykappa
ITALY
7 year(s) ago
Permalink Post

not really... why can't you simply write the <plug:simple_news X> in your main page?

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

That's exactly what I did of course...

Here are the screenshots.

Pam.

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

Sorry, the img does not seem to appear, here are the links.

http://i158.photobucket.com/albums/t114/pamelahute/Screenshot2011-02-12at51534PM.png

http://i158.photobucket.com/albums/t114/pamelahute/Screenshot2011-02-12at51545PM.png

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

Hello everyone,
I'm still struggling with my problem but I found a track.
One of my news thread cannot be deleted...There is no delete button appearing. Strangely enough all the other threads look fine in the exhibit.
How could I change that?
Thanks in advance for you answer.
Pam.

pam
FRANCE
7 year(s) ago
Permalink Post

Ok, i'm getting further on my own. Apparently, the problem is that my news page is not considered as my main page. How can I get through that issue ?

rickykappa
ITALY
7 year(s) ago
Permalink Post

hi, sorry I've missed this thread for a while...
I've seen your images up there and I guess the problem is that you might have misunderstood what the section id number is...
section 1 might be, but it is not the first section on top of your backend list.
are you sure that you carefully read this post above?

Ghelthon
PORTUGAL
5 year(s) ago
Permalink Post

Is there any chance for anyone to send me this plugin? I searched the whole site but can't find it.

droschky
SWITZERLAND
5 year(s) ago
Permalink Post

hello, where can I download the Plugin: Simple News? cant find any link. thank you!

arsondpi
GREECE
5 year(s) ago
Permalink Post

This plugin is for the Legacy version and not version 2.

Showing 1 - 14 of 114 posts in Forum » Announcements » Plugin: Simple News
 

This thread has been closed, thank you.