Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

indexpand , not working

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

hello,
i think i have a big problem,
i worked on indexhibit for a few days, without trouble, but now suddenly
everything works bad: my index does not collapse anymore, my slideshow is stuk on first image, my visual index is there but i can not enlarge the images when i click on them...
Wat can i have done wrong???
my site is : liespauwels.com

I hope i can solve it!
thank you in advance,
fred.

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Well, you need to let us see the site...

I'm in Belgium right now too. ;)

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

the password is pinasuzy
and welcome in my country!
have a nice stay ;)

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

i updated jquery , don't know why but i did, can this be it?
Afterwards i put back the old version, but it was still the same...

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Disable the old expanding menu - you have both running and you only want Indexpand.

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

i did it but it doesn't change...
Also in all the formats, i can only view one image, then it kind of blocks...
I realy don't know wat i did wrong...

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

does anyone have an idea what i did wrong?
i hope i don't have to start from scratch!

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

when i update the jquery , does it automaticaly change other things?

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Do not update Jquery. Be patient with problem solving...

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

no wat i am saying is that i did that.
yesterday i updated jquery, i was trying to get my images to grow or get smaller according to the screen , and i read in a threat that i had to do this.
so i did that.
This is probably why i am in trouble now right?
wat can i do to undo this? i copied the original jquery , but things stayed the same...

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Just upload a fresh version from the set of files you got from our site.

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

i did that as well...
but still the same...
i think i will just start over...

freddebrock
BELGIUM
2 year(s) ago
Permalink Post

ok, i uploaded the whole js file, and then closed my browser and restarted, and now it works again!!
Halleluja! praise you guys!

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

;)

Showing 1 - 14 of 14 posts in Forum » Customize » indexpand , not working
 

This thread has been closed, thank you.