Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

plugins, assets, and settings tab not showing up

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

wmackrell
UNITED KINGDOM
5 year(s) ago
Permalink Post

Hi guys, after spending a couple hours on the forum I still couldn't find a relevant resolution for my issues. I've upgraded to 2.x and imported everything from the old database but there are still problems (btw I've followed the tutorials).
I'm the admin for this site: williammackrell.com

Problems so far:
1) "Warning...function.getimagesize", which I managed to fix by editing each exhibit like Vaska recommended
2) Settings, Assets, Plugins and Users tabs (admin panel) don't work - I get reverted to my homepage?!
3) Cannot Create exhibits, or upload images or change any options because of the broken popup window (I've tried 3 different browsers)

Please help!
Cheers, J

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

1. Visit each exhibit from the studio and it will regenerate the images.
2. Ask your host to disable or modify mod_security.
3. Is related to #2.

Let us know how it goes... ;)

wmackrell
UNITED KINGDOM
5 year(s) ago
Permalink Post

Brilliant! Thanks for the quick response Vaska.
I'll open a ticket with the host and ask them to investigate the "mod_security" bug.
I'll post back with the outcome :)

wmackrell
UNITED KINGDOM
5 year(s) ago
Permalink Post

Yup, the host has disabled mod_security and everything is running fine now.
Cheers

Vaska A
UNITED STATES
5 year(s) ago
Permalink Post

Great!

 

This thread has been closed, thank you.