Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

"You are already installed" message appears on first install

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

Hi!

I've tried searching through forums for similar error, however, no luck.

Issue:
First clean instal of Indexhibit 2.0 at jess.stereoj.am
Files - all good, uploaded on the server.
Permissions - all good, specified folders are 777
DB - all good.
Installation page - not so good.

If I try visiting jess.stereoj.am/ndxzstudio/…
I get "You already installed" message, while nothing has been installed yet.

If you go to jess.stereoj.am/ndxzstudio/, you get the login screen, yet I have not gone through the process of setting up admin yet. Default credentials didn't work (index1/exhibit).
I've tried removing all files and db, and doing a clean install, but get the same error.

Hosting with Dreamhost.
Let me know what I may be doing wrong, given that I tried clean install twice, I think the issue could be somewhere else.

I checked db, it's empty, no tables have been created.

Thanks much!

Vaska A
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

But I don't see any files whatsoever at the root of your subdomain - the .htaccess file might be necessary.

Subdomains can be tricky on some hosts but I'm pretty sure you can do this on DH.

stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post
  1. Any suggestions for htaccess? 
  2. The one I have has just default code:
  3. RewriteEngine on 
  4. RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
  5. RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
  6. RewriteRule ^(.+) - [PT,L]
  7. RewriteRule ^(.+) index.php

Here is a screenshot of all the files, it's just content of default indexhibit.zip:
jess.stereoj.am/…

If you want I can put index.html so you can see the landing page, I just never had a chance to run through initial install - that throws me off, even though db is different.

Vaska A
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

jess.stereoj.am/

We see no files whatsoever - something is wrong with the subdomain itself. Perhaps it's not setup according to how DH wants things to be done?

stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

Perhaps DNS needs to propagate?

Check this, I've added index.html to test if its viewable..
isup.me/…

I've setup the subdomain per DH requirements.

Vaska A
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

Something is wrong with permissions on the files then.

There is something wrong there, but I don't know what...

stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

I've used 1.0 before for geordiewood.com and everything was fine.
I've purchased 2.0 hoping it would be as easy to use..
I just can't even figure out where to start troubleshooting it, as the issue is very unique..

Vaska A
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

The difference is a subdomain. Something isn't right - permissions on the files are wrong or something isn't right with their setup.

stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

jessica-murphy.com/ndxzstudio/…

no more subdomains, the issue is the same.

Best Answer!
stereojam
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

issue on my end, close thread.

advise not to rename config file..
i've been doing it in habit from wordpress..

indexhibit saw that config was created, thought everything is installed.

appreciate your help regardless.

Vaska A
UNITED STATES
4 year(s) ago
Permalink Post

why would you rename it? i never would have guessed that's what was happening.

happy to hear progress...

 

This thread has been closed, thank you.