Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

iframe not working with Picasa

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

Succubus
SPAIN
1 year(s) ago
Permalink Post

Hello you all...
I'm sure someone can help me...
This website used to work so great with each exhibit iframed with Picasa, but since last week the exhibits does not work becasuse they show a white page instead of the Picasa album:
sinforey.es
I've been looking everywhere to guess what could have happened... But I found no answer. I've also thought it could be that Picasa properties chaged or so...
Anyone knows what could have happened?
Thanks so much in advance.
Suc

arsondpi
GREECE
1 year(s) ago
Permalink Post

Your url is not working. Is this the correct url?
sinforey.es

Succubus
SPAIN
1 year(s) ago
Permalink Post

yes, it is...
It works for me.

arsondpi
GREECE
1 year(s) ago
Permalink Post

The domain name seems to be out of order.

Succubus
SPAIN
1 year(s) ago
Permalink Post

Bufff... I see the domain, arsondpi...
Does anyone more see it or not?

Vaska A
UNITED STATES
1 year(s) ago
Permalink Post

How many sites have you built with your free version of Indexhibit?

Succubus
SPAIN
1 year(s) ago
Permalink Post

3, but I have sent you so many times emails ir order to pay you for more than one site, promised!!! :(
I wanna pay you for more than a year ago, and here I write for anyone to see.
I sent emails to support@indexhibit.org ...

Vaska A
UNITED STATES
1 year(s) ago
Permalink Post

We have a payment system setup on our site - you don't need to email us about it.

Showing 1 - 8 of 8 posts in Forum » Customize » iframe not working with Picasa
 

This thread has been closed, thank you.