Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

video uploading

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

I would love to know is there possibility upload the video (.mp4) on the website then display it on the page?

I mean not the youtube nor the vimeo, just pure like the picture....but moving image...
thanks:)

arsondpi
GREECE
11 month(s) ago
Permalink Post

Yes - upload it like any other kind of media.
Make sure its exported with the web streaming option enabled as mp4 or mov

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

I did, but if I use the slideshow there would have a gray small pic.....and it is no effect if I click it~

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

No, that's not true. After you upload any image or video you can add cover art to it - look in the interface where you add title and caption to images. It works with Slideshow if I remember correctly.

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

Dear Vaska,
Here is the screenshot as this problem which I have...

---
admin page:
yan-xing.com/temp/…

page on browser:
yan-xing.com/temp/…
----------

please let me know~~~thanks:)

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

Dear arsondpi,
I am not understand how I exported with the web streaming option enabled as mp4 or mov?

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

It seems I have to creat a new page, I can not use the video together with the pictures which I used as the slideshow...

there have another question, how I change the player?

arsondpi
GREECE
11 month(s) ago
Permalink Post

yanxing you need to atach a cover image as Vaska suggested.
Click on the tools icon of your movie and click the attach cover link.
You can then upload an image that will work as a clickable start cover for your movie.

I can't explain how to prepare your movie as you maybe using a different kind of software/version etc. You need to search the web for this, as there are plenty of step-by-step tutorials on doing things.
Having said this in this page of yours: yan-xing.com/works/arty-super-arty-video/ the video seems to be working fine (if I click on in) so you just need to upload a cover image as described above.

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

I mean, if the page use the slideshow, and both have pictures and videos, it seems only can working for the pictures, the video is not working if I click,,,you can try, thankS:)

yan-xing.com/works/arty-super-arty-video/

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

it's very strange, look, now if I ordered the pictures (the cover) in the front, then you can see the video, but I'm in click the second one, then I can not click the first one no longer more...

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

it seems I can not click the cover of the video...

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

yan-xing.com/temp/…

and I edited the captions and titles, but it's not appear at my exhibit page....

yan-xing.com/works/arty-super-arty-video/

I use the slideshow, now the problem it's not working with the still at the same page~~~

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

my problem is if I use the slideshow for both image and video, and I can not click the video.....it seems not allow me click....

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

it is un clickable...

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

The thumbnails for Slideshow were definitely experimental - the format does need more work which is why it's been a beta (need to finish things).

But, it works for me...

http://i1321.photobucket.com/albums/u542/Vaskerville/ScreenShot2014-01-17at85632PM_zps14398619.png

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

And no you can't click the cover of the video - you need to be able to click the video to make it play/stop.

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

On wednesday, I'll sit down and try to finish this format - and at the least deal with these bugs.

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

You don't have FlashBlock or something similar enabled do you?

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

The first one is the video (but the title and caption can not presents), if u click to the second thumbnails (it's just a picture) then if you wanna click back to the first video, it is not clickable, please try, then u can understand what I'm saying, thanks dear:)

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

And if I use the vimeo plugin, it's gonna be have the title and captions line...

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

And there also have a conflict, if we use video in slideshow, because in general we click the pictures to the "next one", but in the video case, if we click the video, it means "play/stop"

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

Dear Vaska, no , I don't have any flash block, I can see the video when I enter the page(because the video at the first front ), but if I click others then I no longer to click back, it's quite strange.

arsondpi
GREECE
11 month(s) ago
Permalink Post

Well as Vaska already mentioned this format is still a beta and things will be corrected in the upcoming version of the Slideshow format.

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

Ok, is there have some alternative way can solve this problem?

arsondpi
GREECE
11 month(s) ago
Permalink Post

You need coding skills to solve this.
As Vaska mentioned above: "On wednesday, I'll sit down and try to finish this format - and at the least deal with these bugs."
So I suppose you can wait until Wednesday and *maybe* get an update with which you can work with. Otherwise you can use a different format - Visual Index with Permalinks as the on-click option for example.

Vaska A
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

I am not completely sure I can resolve your problem - it works perfectly for me on the exact same browser. On Wednesday I will work on the format though.

Never seen anybody yet have the problem you are having, as well.

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

any news?

yanxing
UNITED STATES
11 month(s) ago
Permalink Post

any news?

yanxing
UNITED STATES
10 month(s) ago
Permalink Post

any news?

yanxing
UNITED STATES
9 month(s) ago
Permalink Post

sounds no news,,,,ok~

yanxing
UNITED STATES
9 month(s) ago
Permalink Post

hello, is there anybody here, still have this problem....thanks:)

Vaska A
UNITED STATES
9 month(s) ago
Permalink Post

The video played just fine for me...

yanxing
UNITED STATES
9 month(s) ago
Permalink Post

I mean if you use slideshow....is it still fine?

Showing 1 - 33 of 33 posts in Forum » Customize » video uploading
 

Only purchasers of Indexhibit are able to post in the forum.