Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

images does not apear after upload

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

leeloo
SPAIN
3 year(s) ago
Permalink Post

Hey,

I am having this new problem that the images i upload which does upload correctly apear as broken when published.
gastonickowicz.com/

Can u pleas help.
Thanks a lot
Lilu

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

It worked in the past? Is something not right with your new image?

leeloo
SPAIN
3 year(s) ago
Permalink Post

yhe, it used to work just fine. I don`t believe it is a problem with a specific image, have tried it with different ones..
thnx

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

Small images?

I bet the actual images are uploading but because the server is overloaded it can't process/resize the images. Check the gimgs folder to see if the actual images are uploading...

leeloo
SPAIN
3 year(s) ago
Permalink Post

But there is a lot of free space on the server.
Could it be because my site is not on the root folder?

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

Sorry, by overloaded I meant oversold - meaning it has too many users on it and it doesn't have the power it did the day you purchased the service. This is really common for shared hosting setups.

Check to see if the uploaded images are in the gimgs folders...

leeloo
SPAIN
3 year(s) ago
Permalink Post

Ok, Thanks I will check thats

Showing 1 - 7 of 7 posts in Forum » Installation » images does not apear after upload
 

This thread has been closed, thank you.