Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

problem with slideshow (again)

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is resolved.

joseph_
BELGIUM
3 year(s) ago
Permalink Post

hello
i have a problem with slideshow. i put on a new serie of images wanting to use the slideshow and it is blocked. i had the same problem more than a year ago and it needed and intervention to ge it on.
if you can help thank you
joseph

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

again!

what is your site? what is the exhibit in question specifically?

let me guess...more permissions or mod-security issues.

again!

joseph_
BELGIUM
3 year(s) ago
Permalink Post

this is my site
josephcharroy.be/
the exhibit is 4e ├ętage
we exchange mails one year ago and you find the problem
indexhibit.org/forum/thread/20125/
i am lost
thanks a lot for your help

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

What is the exhibit that has the problem? I need more than just the site...

Best Answer!
Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

You need to rename some of your images - accents, non-latin characters, sometimes blank spaces, will kill javascript. If you view the source code you can see what's killing things...

joseph_
BELGIUM
3 year(s) ago
Permalink Post

ok
it is working now
thanks for your help

Showing 1 - 6 of 6 posts in Forum » Customize » problem with slideshow (again)
 

This thread has been closed, thank you.