Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

can't find slideshow-plugin under admin/format

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

xerxes
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post


Hey there,

I'm pretty new to Indexhibit and especially html, so please forgive me if I'm just stupid.

After installing Indexhibit v2.01 at my webspace I can't find the Slideshow-Plugin under admin/format. In the administration area "plugin.jxs_slideshow.php" appears under files but not under formats. There I only find "Over and Over, Documenta, No Thumbs, Tag Display, Visual Index, No Show, Horizontal, Random Image".

As I read somewhere at the forum I checked that the permission of the folder/file/plugin is set to 644.

Please help me, I don't know what to do.

Felix

paveld
UNITED KINGDOM
2 year(s) ago
Permalink Post

Completely the same issue here. Hoping for some help.

pstama2
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Wow, me too!

pstama2
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I found the plug-in files here:
search the forum for this
"Test Slideshow beta 1.2 with us"

So it shows up now in the dropdown list as a format, it appears correctly, but doesn't function. next, back etc...don't do anything.

the files are from 3 years ago

i'm losing my mind trying to understand WHY this thing won't work.

xerxes
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Hey Guys, I fixed the problem.

In Indexhibit 2 package the format-file "format.slideshow.php" is missing. Just download the Slideshow Beta 1.2" (search Forum for the download-link) and put "format.slideshow.php" andndxzside/plugin/ and upload/install the side to your webspace.

If you have done this you should find the slideshow-plugin under formats.

Godd luck ...

 

This thread has been closed, thank you.