Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

issue upgrading to 2.1

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

wileynyc1
UNITED STATES
13 month(s) ago
Permalink Post

Hi All:

Updated to 2.1. Basically just uploaded the new files and had them overwrite the old ones. Now my website shows the main page and index but all the subsequent pages say "not found on server" any ideas what I missed on the upgrade? all the files seem to be there.

Thanks - Jeff

Vaska A
UNITED STATES
13 month(s) ago
Permalink Post

I left a setting in options true instead of false...will be updated in the next release (next week).

In Tutorials go through the clean url tutorial and it will resolve itself.

wileynyc1
UNITED STATES
13 month(s) ago
Permalink Post

ok Vaska - I'll give it a shot

Thanks -

and I think indexhibit is great!

policromi
MEXICO
12 month(s) ago
Permalink Post

Hello, i had never asked something cause everything works smoothly with indexhibit, i was more than excited to find out the upgrade, but i have a problem with my login, i can't with the old settings try to do de reset plugin but ain't working, i try also because it says that i've used all of my login attempts, i try to put my email address but it says it doesn't exist :( any thoughts of how to solve this?

happy holidays to all of you

Showing 1 - 4 of 4 posts in Forum » Installation » issue upgrading to 2.1
 

Only purchasers of Indexhibit are able to post in the forum.