Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Indexhibit was updated to version 2.1.4 on April 10, 2017.

HTTPS breaks site

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

noahberman
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Hi there -- I've been trying to find an answer to this but no luck so far. I've recently added a HTTPS certificate to my site, and when I try to view it at noahtakespictures.com, the site appears broken. It works fine on http. Is there a setting somewhere that I need to change? Would like to be able to provide secure access to site visitors. Thanks much!

noahberman
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

(I should mention -- it looks like it's simply not loading anything that is set to load via http -- is there a way to make a global change so that everything is served via https?)

noahberman
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Anybody?

atelierdici
SWITZERLAND
2 year(s) ago
Permalink Post

Hi,
Di you get or find an answer, I have the same kind of issue

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Hi Guys:

Sorry there isn't much happening around here - there is only so much I can do anymore.

You can try this...uncomment line 32 of /ndxzstudio/defaults.php and then comment out line 33 (it should make sense when you look at the file).

Does it work? I haven't tried it...but it should...

Thanks

mcipovic
SERBIA AND MONTENEGRO
2 year(s) ago
Permalink Post

I can confirm that works!

Showing 1 - 6 of 6 posts in Forum » Troubleshooting » HTTPS breaks site
 

This thread has been closed, thank you.