Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Link only works when I right click

 

Indexhibit version: Legacy
Thread is not resolved.

Deveren
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

Hi there, I promise this is my last question for the year, but I have to try and find out the answer. I just entered a link in the post/nav field to link to my blog, and I wrapped it in the ul li so the text "Blog" matches my other menu items. Now, however, the link only works if I right click on it. Any ideas, and I'm greatly appreciative of all of the guidance.

Cheers,

D

www.deverenfogle.com

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

You could have asked this question in the same thread.

You have too many expandingMenus() setup on your site...

Deveren
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

gotcha, I just started changing it right before I checked for the reply.

Thanks,

Deveren
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

That didn't work, I'm totally at a loss. I have three sections, one of which I am using to post my main picture to appear on the "Main" page, so it's hidden. Still must right click on the link. I'll continue to poke around to continue the learning process...

Vaska A
UNITED STATES
3 year(s) ago
Permalink Post

You only need three of them 0 - 2. More than that and you are killing the link. Yes, it is the problem...

Showing 1 - 5 of 5 posts in Forum » Installation » Link only works when I right click
 

This thread has been closed, thank you.