Indexhibit

Login:

Created by:
Daniel Eatock &
Jeffery Vaska

Built with Indexhibit

"Error Empty file upload result"

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

jfreydkis
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I keep triggering this error with the image uploader and I can't seem to figure out why. Any ideas on a solution?

-Josh

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I've never seen that error before - is something not right with your image?

jfreydkis
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

I'm not sure? It seems like a normal .jpg to me.

pernin
SWEDEN
2 year(s) ago
Permalink Post

it may be a corrupted or in some way 'wrong' jpg. upload that image directly with ftp, for example to files, and call it up directly from the browser's navigation bar: see if the browser is able to display it

fedezz
SPAIN
2 year(s) ago
Permalink Post

I had that exact same problem and it turned out to be that my files were .jpeg instead of .jpg.

Hope that helps!

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

For Indexhibit 2 this didn't work? jpeg does work...hmm...

fedezz
SPAIN
2 year(s) ago
Permalink Post

I tried uploading a .jpeg and didn't get a filetype error like in previous versions, but after uploading I get an empty thumbnail and the image isn't displayed. Changed the extension to .jpg and it worked like a charm. If it's any help, .jpeg files got uploaded to /files instead of /files/gimgs

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Ok, thanks for the report. I'll add it to my list of things to look into...

cjwrig
AUSTRALIA
2 year(s) ago
Permalink Post

Hi Vaska,

I'd like to add that i am getting the same error message.. I had no trouble loading these files two weeks ago, but uploading them again is giving me the same problem. Initially, I thought it was a default image size issue after changing the default in options.php, but that hasnt fixed it. Any other suggestions. Files are jpg files saved from photoshop.

Thanks

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Are you completely sure the images are correct - rgb, flattened, true jpg, etc?

Try a small file that has worked in the past and see what happens. It worked before...something was changed now...

ryannolen
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Also having this issue.

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

This thread is about Indexhibit version 2 - since you haven't purchased/requested it I believe you are in the wrong thread.

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

Hi I still have the same problem, changed options.php, the size is now good. it's in .jpg not .jpeg extension. Any update about this problem?

thnks

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

I uploaded the pictures in the /files folder but I have no idea how to add them now to my sections? otherwise still have the erros issue
pls help:)

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

If I upload a very small file (64kb) than it has no problem, but as I mentioned I changed the options.php to a bigger image size.

???

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

...are your permissions correct?
...have you asked your host if there's server restrictions?

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

yes and yes:)

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

If I uploaded the pictures in /files where are they? Cant see them when trying to customize...

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

...I assume that you're trying to upload the images from indexhibits backend (and not via ftp)... right?

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

yes, but as said in this thread this error goes away if I upload via ftp to the /files folder, but I have no idea where they are now and how to put them to the place

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

Update: some files do upload some still have the error. Though all the pic files where exported with the same parameters and same software (lightroom)

Still no idea?

zsemberi
HUNGARY
2 year(s) ago
Permalink Post

Put it in .gif and that solved the problem.

Showing 1 - 22 of 22 posts in Forum » Customize » "Error Empty file upload result"
 

This thread has been closed, thank you.