Indexhibit

Login:

Created by:
Daniel Eatock &
Jeffery Vaska

Built with Indexhibit

page settings

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

hello,
my question is: when i open the page settings, it comes as a full page and i can not
make changes form it. that means i can't do any settings..
- i have installed indexhibit 2 times and tried with different browsers. -
do someone know how i can solve it?

ps. i have free version of indexhibit.

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

Hello!
I'm not sure I understand what's going on - can you be a bit more descriptive?
Have you got a url address?

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

i mean when i open the page i comes like this:

img3.ressim.net/out.php/…
img3.ressim.net/out.php/…

and it doesn't let me do changes, i only can close it.
thanx

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

plus when i try to upload images is says:

[{"name":"_MG_2193.jpg","size":91804,"type":"image/jpeg","url":"/files/gimgs/_MG_2193.jpg","delete_url":"/ndxzstudio/index.php?file=_MG_2193.jpg","delete_type":"DELETE"},{"name":"_MG_3740.jpg","size":90562,"type":"image/jpeg","url":"/files/gimgs/_MG_3740.jpg","delete_url":"/ndxzstudio/index.php?file=_MG_3740.jpg","delete_type":"DELETE"},{"name":"_MG_8091.jpg","size":176310,"type":"image/jpeg","url":"/files/gimgs/_MG_8091.jpg","delete_url":"/ndxzstudio/index.php?file=_MG_8091.jpg","delete_type":"DELETE"}]

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

You shouldn't be getting those kinds of messages - did you change something with the system files?

You could try reuploading the /ndxzstudio/asset/js/ folder (everything in it) and doing shift + browser refresh when you return to the edit page.

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

i didn't change system files but in case i did something wrong, i did return to the fabric settings from my host - uploaded it again -
and i installed indexhibit from the beginning.
it seems there is nothing left me to try, what do you think the problem is?

thank you

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

??????????????????

yurigagarin
TURKEY
2 year(s) ago
Permalink Post

in the end i'm not able to install indexhibit and there is no one to help me,
is there

Vaska A
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

It's a bug - I just discovered this last night. I'll try to get a fix out for this by the beginning of next week. It affects Safari 6.

Please be more patient with the forum, thanks.

Showing 1 - 9 of 9 posts in Forum » Customize » page settings
 

This thread has been closed, thank you.