Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

i can't upload a pre-nav logo anymore do i have to upgrade? other solutions?

 

Indexhibit version: Legacy
Thread is resolved.

jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

Hello,

I was reading quiet a few forum topics on that but still i am not sure what to do about my problem.

i have put the picture which I want to have on top of the menu in my files folder.
As a link, I used the one the index hibit file manager provided me.

this is in my pre-nav text box:
img src='jolandatodt.de/files/…' width='64' height='76' /

but all what appears is the link as text.
since that would look too stupid, I have put three dots ... instead.
they also link nowhere.

jolandatodt.de

i have uploaded a gif before and it worked, even so i never managed it to be a link. i have read in an other post that i may need to ugrade indexhibit to work on that. i am actually quiet scared about that, since i am definetley not a pro and it took me a while to set everything up to how it looks now.

thanks a lot!!
Jolanda

arsondpi
GREECE
1 year(s) ago
Permalink Post

I see this in your source code:

  1. <h1><a href="{{baseurl}}">...</a></h1>

In order to get what you're after you should have something like:

  1. <h1><a href="{{baseurl}}"><img src="IMAGE_URL_HERE" /></a></h1>
jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

thanks and sorry for the delayed answer.
now i am really working on it!

it works but the link is broken and i don't know from where to get the exact link.
I uploaded the file named chair.gif in my "files" folder i tried copying the ftp and the http url as well as the upload manager. Neither worked.

Do you know what i am doing wrong?

Thanks!
Jolanda

arsondpi
GREECE
1 year(s) ago
Permalink Post

Use either single of double quotes.
This is the reason that the image is not showing up.

And -again- I made a mistake. Since you're using the Legacy version the base url variant is somewhat different:

  1. <h1><a href="<%baseurl%>"><img src="IMAGE_URL_HERE" /></a></h1>
jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

Thanks!

Still it doesn't work.
What do you mean by 'Use either single of double quotes'?

This is my code know in the pre nav box:

My gif lays in my >files folder.

Thanks!
Jolanda

jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

sorry troubles with the code

''
jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

uhh I don't manage to post the code. Even if use the code box.

''
Best Answer!
arsondpi
GREECE
1 year(s) ago
Permalink Post

Look at your code carefully. There is a "' in your img tag src attribute.
either use doublequotes " or singlequotes ' when writing code, so you don't get errors like this happening.

jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

Anyhow I give it another try. I used the last code you were providing. And inserted "'jolandatodt.de/files/…' width='64' height='76' />

jolanda
GERMANY
1 year(s) ago
Permalink Post

Thanks!! got it!

 

This thread has been closed, thank you.