Indexhibit
Index + Exhibit

Login:

Created by
Daniel Eatock
Jeffery Vaska
And You

Modifying style.css file causes no effect on website??!!

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

metacitizen
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

Trying to change paragraph width in style.css in this way:

/* paragraph width */
#index p { margin-bottom: 1em; }
#exhibit p, code, blockquote { width: 800px; margin-bottom: 1em; border: 5px solid #FFF;/* line-height: 1.3em; */ }

however, paragraph width in exhibit remains at 450px... any ideas of what is going on? any help would be greatly appreciated!!

unstablespace.com

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

...wait a minute - the changes you make are being recorded to the style.css file, but they don't seem to affect the page?
Or you make changes you hit the save (disc) icon and the new parameters are still not recorded?

[Please avoid double posting - your questions and answers help out others as well. Let's keep it clean :-) ]

metacitizen
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

hi,
the issue is the changes I make are being recorded to the style.css file, but they don't affect the page.
any idea how to solve this?

bipster
SPAIN
2 year(s) ago
Permalink Post

You are editing the wrong style.css file:

indexhibit.org/ndxzsite/default/…

This file is showing a 450px width

bipster
SPAIN
2 year(s) ago
Permalink Post

I know what's happening. Your theme is linking the indexhibit.org style files instead of YOUR site style files.

metacitizen
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

hi bipster,
do you know how can i fix this, so the theme lilnks to my site style files?

arsondpi
GREECE
2 year(s) ago
Permalink Post

go to your themes index.php page (Admin->Assets->template->index.php) and make sure you have the following in your < head > part of your page:

  1. <!doctype html>
  2. <html lang='{{site_lang}}'>
  3. <head>
  4. <meta charset='utf-8'>
  5. <title><last:ndxz_title /> : {{obj_name}}</title>
  6. <last:page:meta />
  7. <link rel='alternate' type='application/rss+xml' title='RSS' href='{{baseurl}}/xml/' />
  8. <link rel='stylesheet' href='{{baseurl}}/ndxzsite/{{obj_theme}}/reset.css<last:page:version: />' type='text/css' />
  9. <link rel='stylesheet' href='{{baseurl}}/ndxzsite/{{obj_theme}}/base.css<last:page:version: />' type='text/css' />
  10. <link rel='stylesheet' href='{{baseurl}}/ndxzsite/{{obj_theme}}/style.css<last:page:version />' type='text/css' />
  11. <last:page:css />
  12. <last:page:javascript />
  13. <last:page:onready /><plugin:backgrounder />
  14. </head>
metacitizen
UNITED STATES
2 year(s) ago
Permalink Post

perfect! thanks so much for your help!
PROBLEM SOLVED!!!!

rubensalvadori
ITALY
2 year(s) ago
Permalink Post

i have the same problem but, the index.pho head part is the same but nothing happens after i change. i tried both from the indexhibit page and the FTP but nothing..

 

This thread has been closed, thank you.