Indexhibit

Login:

Created by:
Daniel Eatock &
Jeffery Vaska

Built with Indexhibit

iFrame sizing issue

 

Indexhibit version: 2.0
Thread is not resolved.

MRPW
CANADA
1 year(s) ago
Permalink Post

Hello,
This is my website
philwilson.ca

following Vaskas fix on this post:
indexhibit.org/forum/thread/15245/

I have managed to get my iframed Tumblr page to work:
philwilson.ca/ongoing/blog/

But I am unable to figure out this sizing issue - I would like the iframe to take up the entire content area. I tried to use Firebug to see what was sizing the frame but it doesn't seem to explain which line is causing it.

MRPW
CANADA
1 year(s) ago
Permalink Post

Anyone? :c

MRPW
CANADA
1 year(s) ago
Permalink Post

I think it must be the exhibit theme, maybe there is a better one to use with no width restrictions?

- Any thoughts?

Vaska A
UNITED STATES
1 year(s) ago
Permalink Post

Please don't cross post threads, MRPW.

MRPW
CANADA
1 year(s) ago
Permalink Post

I had started a new thread because the topic was different,

"Index link in iFrame"
"iFrame sizing issue"

I decided to post a link at the end of the previous thread because no one was responding and near the end the conversation had strayed towards what I needed to have fixed. Just trying to get the problem solved, for myself and for the others who were asking.

Is this really a hard problem?
No one seems to want to reply.

I tried again but I couldn't seem to figure it out, changing through all the different exhibition formats and tweaks, trying to change the overall width of the content area for the iFrame. In the previous version of Indexhibit I had no problems with the iframe, it changed size, expanded and contracted, with the browser,

MRPW
CANADA
1 year(s) ago
Permalink Post

Just thought of a pretty easy fix,
a work around to hide an 'Index Link'

Make a special section just for the Index Link,
Use the iFrame option, hide the section,

Use the link in pre-nav.

result
philwilson.ca

Showing 1 - 6 of 6 posts in Forum » Customize » iFrame sizing issue
 

You need to be logged in to post.